Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
For leveranse innen jul, bestill senest 18/12. Gjelder kun ved leveranse til butikk!
Prep + Prime Transparent Finishing Powder

Prep + Prime Transparent Finishing Powder

MAC

Et silkeaktig pudder som fikserer makeupen uten å synes. Reduserer glans og minimerer porer, linjer og ujevnheter. Fås i en farge som passer for alle hudtoner.
215 kr

Omtaler

Martine Skard | 07-07-2017
Dette er ikke et bra pudder! Man blir helt hvit under øynene og rundt andre steder der du bruker det til å "bake". Får deg til å se ut som et spøkelse!
Elise | 09-04-2017
Det er ikke bra, føler den fjerner concealeren under og gjør huden min ¨ashy¨.... kanskje den fungerer bedre på bleikere hud toner? men for oss med litt tan er ikke dette noe å anbefale...
Kristiane Jenssen | 08-03-2017
Denne pudderet er veldig fint til å settte sminken og å bake med. Men obs, det har en tendens til å gi flashback på bilder som er tatt med blitz. Ellers blir huden matt og veldig fin av den.

Mer Informasjon

Et silkeaktig pudder som fikserer makeupen uten å synes. Reduserer glans og minimerer porer, linjer og ujevnheter. Fås i en farge som passer for alle hudtoner. Brukes over makeup eller på makeupfri, fuktet hud.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331