Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Husk å logge inn for å samle poeng på dine kjøp!
Matchmaster SPF 15 Foundation 6.0
Matchmaster SPF 15 Foundation 6.0

Matchmaster SPF 15 Foundation 6.0

MAC

En ny foundationteknik som använder genomskinliga pigment för att skapa en formula med personlig finish som baseras på din hudton. Återfuktande, halvmatt finish.
325 kr
6.0

Omtaler

Ingvild | 10-03-2016
Denne foundationen er perfekt hvis man har fet hud. Den er mye mindre gunstig på en tørrere hud, og kan flasse litt, fordi den såpass tørr i formelen. Man kan få en god dekkevne, men man er nødt til å jobbe relativt raskt med den, da den "setter seg" rimelig fort. Den tørker matt, og trenger ikke å settes med et pudder, som mange mer fuktighetsgivende foundations må for å ikke "smelte bort" på en fet hud.
Ida | 20-02-2016
Pluss for at den finnes i flere lyse farger (Jeg bruker nr 1.0) som kan være vanskelig å finne fra andre merker. Den er drøy i bruk. Stort sett veldig fornøyd med denne, men som andre har kommentert tidligere har den en tendens til å fremheve tørre partier. Anbefaler å bruke primer.
Yoshi Bolstad | 02-06-2015
Har brukt denne siden starten av året(2015) og den dekker veldig bra og blir veldig jevn. Jeg påfører den med en damp svamp fra Kicks og det blender fantastisk. Passer perfekt til hudtonen min og blir ikke orange som de fleste andre foundations blir. Har den i fargen 1.0 og den er ganske lys iforrhold til de fleste andre merker sine. Jeg har ett problem med den og det er at den framhever den tørre huden rundt nesen min, men det går somoftest fint siden jeg tar minimalt på nesen uansett. Anbefaler å bruke primer under og sette den med pudder eller setting spray.

Mer Informasjon

En ny foundationteknik som använder genomskinliga pigment för att skapa en formula med personlig finish som baseras på din hudton. Återfuktande, halvmatt finish. Mediumtäckning som du kan bygga på. Puder som minskar linjer och mjukar upp.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331