Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Pro Longwear Concealer NC15
Pro Longwear Concealer NC15
Gave på kjøpet! Les mer

Pro Longwear Concealer NC15

MAC

Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste concealer. En lett, flytende concealer som gir middels til full dekning med en naturlig matt finish. Gir glatt, feilfri finish på huden.
195 kr
NC15
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Hege | 29-01-2019
Helt fantastisk - dekker alt, også rødhet og kviser. Helt utrolig drøy, trenger nesten ingenting om du bruker full coverage foundation! :)
Kim | 14-01-2019
En ok concealer, den gir grei medium dekk som man kan bygge opp till full dekk hvis man ønsker. Den framhevde mine tørre områder. Er ikke en stor fan av applikatoren aka pumpen. Kommer ikke til og kjøpe igjen.
Eline | 13-01-2019
Dekkevnen er super. Men hver gang jeg bruker den begynner øynene mine å renne. Og applikatoren er ingenting å skryte av. Det er heller ikke så mye i den som jeg skulle ønsket.

Mer Informasjon

Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste concealer.
En lett, flytende concealer som gir middels til full dekning med en naturlig matt finish. Gir glatt, feilfri finish på huden. Skjuler feil, mørke flekker, fargeavvik i huden og mørke ringer under øynene.
Hudtype:Tørr
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331