Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Mineralize Concealer NC15
Mineralize Concealer NC15

Mineralize Concealer NC15

MAC

En kremet concealer beriket med mineraler og pleiende planteekstrakter som er enkel å duse ut, dekker godt, gir huden en perfekt finish og tilfører fuktighet. Behagelig og holdbar.
180 kr
NC15

Omtaler

Maria | 07-09-2017
Denne liker jeg veldig god, den legger seg jevnt. Jeg bruker den under øynene, og bruker fargen NC20. Jeg har ganske lys hud og fargen på concealeren går vel mer mot en gul tone enn rosa (Er vel litt en blanding av begge). Den dekker ganske godt mørke ringer og tynne blodårer under øynene. Det blir ikke helt borte men de dekkes likevel godt uten at du føler deg tungt sminket under øynene. En av mine favoritter. Anbefales!
Ingvild | 06-03-2016
Elsker denne! Enkel og smøre ut og sitter perfekt hele dagen. Vil virkelig anbefale.
Elise | 02-03-2016
Flotte farger, og myk/behagelig konsistens. Den varer hele dagen (for meg). Dekker ikke kviser og mørke sirkler 100%

Mer Informasjon

En kremet concealer beriket med mineraler og pleiende planteekstrakter som er enkel å duse ut, dekker godt, gir huden en perfekt finish og tilfører fuktighet. Behagelig og holdbar. Har middels dekkevne og gir en finish med naturlig glød.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331