Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Pro Longwear Paint Pot Groundwork
Pro Longwear Paint Pot Groundwork

Pro Longwear Paint Pot Groundwork

MAC

En høypigmentert øyenskygge med en kremet konsistens som gir en intensiv, vibrerende finish når den har tørket. Holder lenge og er vannfast. Gir en enhetlig dekning som ser naturlig ut.
195 kr
Groundwork

Omtaler

Maren Elise Aksdal | 08-03-2017
Har fire stk av denne og elsker alle! Varer dagen ut og fungerer bra som en base under andre øyenskygger.
Anja Aune | 03-03-2017
Har fargene Painterly og Bare Study og elsker Painterly! Den er veldig fin under andre øyenskygger som en base, eller alene på øyelokket for å ta vekk farge. Bare study liker jeg ikke like godt. Den er ikke like lett å påføre, og blir litt patchy på øynene.
Hannah | 02-03-2017
Helt fantastisk til øyenskggeprimer! Lett å legge på og øyenskyggen sitter som støpt!

Mer Informasjon

En høypigmentert øyenskygge med en kremet konsistens som gir en intensiv, vibrerende finish når den har tørket. Holder lenge og er vannfast. Gir en enhetlig dekning som ser naturlig ut. Enkel å påføre. Krembasert og kan blandes med andre skygger og eyelinere fra M·A·C.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331