Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Enchanted Eve Eyes Navy
Enchanted Eve Eyes Navy

Enchanted Eve Eyes Navy

MAC

Du vet aldri hvor natten kan ta deg. Denne nye kompakten til øynene med seks Eye Shadows, spiller på alle de riktige tonene. Øynene får en smokey behandling i myk, men strålende mauve.
425 kr

Omtaler

Caroline Åsgård | 16-10-2016
Fikk en av disse til jul, men likte den ikke så godt. Fargene er ikke særlig unike eller pigmenterte, og syns det var for mye shimmer. Kosten er ganske ubrukelig også.
Hilde Schønberg | 15-02-2016
Helt super å fargenyansene passer sammen. Jeg har en annen enn de to som står(fra helt lys til mørke brun. Jeg har aldri brukt øyneskygge men ble vist i butikken å bruker nå denne hver dag 3 farger av gangen. Me Like

Mer Informasjon

Du vet aldri hvor natten kan ta deg. Denne nye kompakten til øynene med seks Eye Shadows, spiller på alle de riktige tonene. Øynene får en smokey behandling i myk, men strålende mauve. Pakket i metalliske nyansene i vår julekolleksjon med svarte kanter.
Farge:Multi
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331