Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
187 Duo Fibre Brush

187 Duo Fibre Brush

MAC

En flat, rund børste som kan brukes til å påføre og blande alle formler og farger – flytende, kremet, pudder eller pigment. Perfekt for å legge myke lag eller lage konturer.
395 kr

Produkter er utsolgt

Omtaler

Elin | 09-09-2015
Jeg har hatt denne kosten siden begynnelsen av 2012, og bruker den hver dag. Den holder seg veldig bra, røyter ikke og ser ny ut. Alt dette til tross at jeg heller ikke har behandlet den bra. Den funker utmerket godt til foundations, blush og highlight. Selv har jeg brukt den til å påføre macs studio sculpt foundation, og selvom denne er i det tykkeste laget gjør denne kosten jobben. Virkelig verdt investeringen!
Wiraya Wisut | 09-07-2013
Beste foundationbørste! Gjør hverdagen min mye lettere. Myk og behagelig å påføre foundation/ pudder på ansiktet. Love it <3

Mer Informasjon

En flat, rund børste som kan brukes til å påføre og blande alle formler og farger – flytende, kremet, pudder eller pigment. Perfekt for å legge myke lag eller lage konturer. Fremstilt av en myk blanding av geitefibre og syntetiske fibre.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331