Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Nordic Seduction Long-lasting Lipliner 2
Nordic Seduction Long-lasting Lipliner 2

Nordic Seduction Long-lasting Lipliner 2

Lumene

Bruk over leppene som en base og primer før leppestift. Dra en linje langs leppekonturene for å hindre fargen fra å spre seg utenfor leppene, og tilfør subtil volum med en liten "over-lining".
129 kr
2
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Nordic Seduction Long-lasting Lipliner
p89359012
v89359015
Lumene
NOK
129

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Bruk over leppene som en base og primer før leppestift. Dra en linje langs leppekonturene for å hindre fargen fra å spre seg utenfor leppene, og tilfør subtil volum med en liten "over-lining". Nordic Seduction Long-Lasting Lip Liner er et must i din sminkeveske. Sammensetningen gir leppene en rik farge og en fuktighetsgivende finish. Den kremete konsistensen gjør leppene myke og gjør påføringen veldig enkel.
Ekfolier leppene forsiktig. Velg en nyanse som matcher leppestiften, lipglossen eller den fargede leppebalsamen, alternativ en litt mørkere nyanse. Sørg for at pennen er spiss, og deretter dra en linje langs den naturlige kurven av leppene fra midten og ut mot munnviken. For et mer intensivt resultat, påfør fargen over leppene. For en fyldigere look kan du tegne en linje rett innenfor leppenes naturlig kurve.
Farge:Lilla
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331