Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Arktis ARCTIC HYDRA CARE Moisture & Relief Rich Oleo-Serum 30 ml

Arktis ARCTIC HYDRA CARE Moisture & Relief Rich Oleo-Serum 30 ml

Lumene

Arktis ARCTIC HYDRA CARE Moisture & Relief Rich Oleo-Serum bidrar til å vitalisere og pleie tørr og svært tørr hud.
263,20 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Arktis ARCTIC HYDRA CARE Moisture & Relief Rich Oleo-Serum
p90512245
v90512246
Lumene
NOK
263.2

Omtaler

Christina T | 08-05-2019
Hadde høye forhåpninger og det er et godt serum men det gir ikke nok fuktighet til min hud som trenger mye fuktighet. Snart ferdig med flasken og blir ikke gjenkjøp på meg

Mer Informasjon

Arktis ARCTIC HYDRA CARE Moisture & Relief Rich Oleo-Serum bidrar til å vitalisere og pleie tørr og svært tørr hud. Sammensetningen inneholder beroligende nordiske blåbær-, havre- og canolaoljer som sammen med et fuktbindende beta-kompleks bidrar til å gjenopprette hudens fuktnivåer for varig og intensiv fuktighetstilførsel og lindring av strammende følelse. Beskytter mot uttørking forårsaket av temperaturforandringer og reduserer forekomsten av rød hud som kommer av tørrhet. Passer for tørr og ømfintlig hud. Utviklet i samarbeid med det finske astma-, hud- og allergiforbundet. Uparfymert.
Volum:30 ml
Hudtype:Sensitiv|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331