Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
VEDENKESTÄVÄ Waterproof Biphase Eye & Lip Makeup Remover 100 ml

VEDENKESTÄVÄ Waterproof Biphase Eye & Lip Makeup Remover 100 ml

Lumene

Øye- og Leppesminkefjerner for vannfast sminke er en luktfri, to-fase sminkefjerner som løser enkelt opp vannfast sminke, og etterlater huden frisk og renset.
79 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
VEDENKESTÄVÄ Waterproof Biphase Eye & Lip Makeup Remover
p89555308
v89555309
Lumene
NOK
79

Omtaler

Emilie | 14-02-2019
Forferdelig! Svir som bare det. må bare kaste den.. Jeg har aldri reagert på en sminkefjerner. Kjøpt alt fra Nivea til Filorga sin. Denne går i søpla! Jeg kan bruke all type sminke og hudpleie, så forstår ikke hvorfor denne er grusom vond å bruke.. Jeg styrer nå unna alt Lumene..

Mer Informasjon

Øye- og Leppesminkefjerner for vannfast sminke er en luktfri, to-fase sminkefjerner som løser enkelt opp vannfast sminke, og etterlater huden frisk og renset. Formulert uten parabener, formaldehydfrigjørere, sulfater, mineralolje og dufter.
Rist før bruk. Fukt en bomullsdott med sminkefjerner. Hold øyet lukket og tørk forsiktig rundt øynene. Bruk en ny bomullsdott for å fjerne leppesminke.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331