Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Nordic Chic Full-on Curl Waterproof Mascara Black

Nordic Chic Full-on Curl Waterproof Mascara Black

Lumene

Nordic Chic Full-on Curl Mascara har en vannfast sammensetning som skaper oppsiktsvekkende lange, vakkert bøyde vipper.
149 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Nordic Chic Full-on Curl Waterproof Mascara Black
p89682358
v89682359
Lumene
NOK
149

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Nordic Chic Full-on Curl Mascara har en vannfast sammensetning som skaper oppsiktsvekkende lange, vakkert bøyde vipper. Den vippeløftende børsten former og bøyer selv de retteste vippene uten å klumpe, for en fortryllende look. Børsten er spesielt utformet for korte, rette vipper og former vippene slik at de bøyer seg fra rot til tupp. Den når selv de minste vippene i øyekrokene. Du får et perfekt resultat med bøyde øyenvipper som får øynene til å se større ut.
Påfør mascaraen fra roten til tuppen med skånsomme sikksakkbevegelser.
ISODODECANE, PARAFFIN, CERA ALBA (BEESWAX), DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, VP/EICOSENE COPOLYMER, TALC, C12-16 ALCOHOLS, POLYBUTENE, COPERNICIA CERIFERA CERA (COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX), TRIHYDROXYSTEARIN, HYDROGENATED TETRADECENYL/METHYLPENTADECENE, PHENOXYETHANOL, LECITHIN, PALMITIC ACID, TOCOPHEROL, (CI 77499) IRON OXIDES. INGREDIENSFORTEGNELSENE KAN VARIERE FRA NYANSE TIL NYANSE – SJEKK ALLTID INGREDIENSLISTEN PÅ EMBALLASJEN TIL PRODUKTET DU HAR KJØPT.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331