Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Lumene Nordic Chic Lip Brush No.20

Vurderinger
Pris
119 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
En presis leppepensel med myke, kullfiberberikede fibre som er perfekt til påføring av kremede og flytende leppestifter for en definert leppekontur og et dristig resultat.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Nordic Chic Lip Brush
p89775592
v89775593
Lumene
NOK
119
En presis leppepensel med myke, kullfiberberikede fibre som er perfekt til påføring av kremede og flytende leppestifter for en definert leppekontur og et dristig resultat. Lumenes leppebørste kan brukes sammen med valgfri leppestift. Børstens form er perfekt til å definere leppenes kontur. Den flate siden fordeler enkelt produktet for en naturlig look.
Begynn i midten av leppene og fordel produktet utover langs med leppelinjen. For å få en skarp kontur kan du bruke tuppen av penselen og definere leppelinjene ved overleppen og munnvikene.
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
Farge:
Multi
Dekningsgrad:
Lett
Finish:
Neutral
EAN:
6412600868074

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331