Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Smooth Sugar Scrub Coffee Facial Peeling 50 ml
Smooth Sugar Scrub Coffee Facial Peeling 50 ml
Smooth Sugar Scrub Coffee Facial Peeling 50 ml

Smooth Sugar Scrub Coffee Facial Peeling 50 ml

Loreal

Opplev L'Oréal Paris' nye ansiktsskrubb med en unik kombinasjon av spesielt utvalgte eksfolierende ingredienser: 3 FINE SUKKERARTER (brunt, lyst og hvitt) av 10...
129 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Opplev L'Oréal Paris' nye ansiktsskrubb med en unik kombinasjon av spesielt utvalgte eksfolierende ingredienser: 3 FINE SUKKERARTER (brunt, lyst og hvitt) av 100% naturlig opprinnelse kombinert med KAFFEKORN – som er fylt med koffein kjent for å ha en oppkvikkende effekt, MANDELOLJE – som er kjent for sine boostende egenskaper til å friske opp og gi glød, samt KOKOSNØTTOLJE – som er kjent for sine nærende, pleiende og beskyttende egenskaper. Brukes på ansikt og lepper for å eksfoliere huden, fjerne døde hudceller og gi myk hud. Den lette gelformelen har en behagelig duft og gir en unik renseoplevelse med en varmende effekt. SYNLIGE RESULTATER UMIDDELBART: Huden er ren, føles frisk og med mer energi og glød. ETTER 2 UKER: Ansiktstrekkene fremstår mer uthvilte og oppfriskede og hudtonen ser jevnere ut. OVER TID: Huden oppleves revitalisert, frisk og silkemyk.
ANVENDELSE: Påfør litt produkt med tørre fingre på ren og tørr hud. Lukk krukken. Tilsett varmt vann og massér forsiktig i ANSIKTET med sirkelbevegelser. Unngå øyepartiet. Når sukkeret er smeltet, skylles masken av med varmt vann. Brukes 3 ganger i uken. Kan også brukes på LEPPENE for å gjøre dem myke og glattere samt forbedre hudens tekstur slik at leppestiften sitter bedre. Sukker- og vokskrystaller kan forekomme på produktets overflate. Dette naturlige fenomenet har ingen innflytelse på kvaliteten. Oppbevares tørt. Må ikke inntas. Må ikke anvendes på sprukne lepper. Skyll straks ved kontakt med øynene. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331