Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Telescopic Mascara Carbon Black Carbon Black
Telescopic Mascara Carbon Black Carbon Black
20% ved kjøp av 2 øyeprodukter

Telescopic Mascara Carbon Black Carbon Black

Loreal

Opptil 60 % lengre, sterkere og vakrere vipper med et par enkle strøk? Nå er det fullt mulig takket være Telescopic, den første mascaraen fra L’Oréal Paris som forlenger og definerer vippene.
159 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Thea | 10-03-2018
Denne mascaraen gir utrolig lange vipper. Kosten er smal, som gjør det lettere å være presis. Perfekt til bruk for de nedre vippene.
K | 12-12-2016
Jeg elsker å forenge vippene mine, så en mascara som gir lange vipper som ser naturlige ut, er det ideelle for meg. Og det er nettopp det denne gjør. Den gir lange vipper, og den lille børsten gjør at du kommer til over alt.
Eirìn | 29-02-2016
Veldig bra mascara! Den gir meg lange, fine vipper hver dag. Bedre enn mange dyrere mascarer jeg har prøvd.

Mer Informasjon

Opptil 60 % lengre, sterkere og vakrere vipper med et par enkle strøk? Nå er det fullt mulig takket være Telescopic, den første mascaraen fra L’Oréal Paris som forlenger og definerer vippene. Den innovative og fleksible presisjonsbørsten separerer og forlenger vippene vakkert uten å klumpe.
Presisjonsbørsten er fleksibel, har fire fingre og forsterker øyenvippene fra rot til tupp. De glatte flatene slipper fra seg riktig mengde mascara på hver vippe helt ut i øyenkrokene for et intensivt blikk på et blunk.
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331