Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Paradise Mascara 01 Black
Paradise Mascara 01 Black
Paradise Mascara 01 Black

Paradise Mascara 01 Black

Loreal

Paradise Extatic mascara gir vippene intens volum og lengde - umiddelbart. Ta vippene dine til himmels med Paradise Extatic mascara som gir vippene intens volum og lengde.
139 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Paradise Mascara
p89724220
v89724221
Loreal
NOK
139

Omtaler

Kjersti | 06-07-2018
Får veldig lange fine vipper, men den drysser og flasken tørker ut veldig fort.
Amalie R | 26-05-2018
Veldig fin når man tar den på, fyldige lange vipper Men den drysser allerede etter kort tid, og etter et par timer er jeg full av svart dryss under øynene og den tørker fort inne i tuben.....
Caroline | 09-05-2018
Maskaraen ser veldig fin ut på vippene, men utover dagen, sånn 3-4 timer inn så starter det å bli fallout, innen slutten av dagen så har jeg vanligvis masse svarte flekker under øynene etter fallout fra maskara. Men om du orker fikse det i løpet av dagen så er denne ganske bra. Den ser veldig fin ut på vippene, skulle bare ønske den holdt seg der.

Mer Informasjon

Paradise Extatic mascara gir vippene intens volum og lengde - umiddelbart.
Ta vippene dine til himmels med Paradise Extatic mascara som gir vippene intens volum og lengde. Skjem bort vippene med en innovativ ultramyk mascarabørste og en volumgivende formel beriket med castor olje. Mascaraen har et stor børste (9mm diameter) med kurvede børstehår som er tett plassert. Dette sikrer voluminøse, lange og fyldige vipper. Paradise Extatic mascara gir vippene en løftet effekt og skaper et åpent blikk som gir inntrykk av større øyne. Takket være denne mascaraen som gir et klumpfritt resultat, vil vippene dine føles deilige og myke.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331