Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Double Extension Beauty Tube Mascara
Double Extension Beauty Tube Mascara

Double Extension Beauty Tube Mascara

Loreal

Double Extension Beauty Tube Mascara er en totrinnsmascara.
175 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Double Extension Beauty Tube Mascara
p736569
v36498400
Loreal
NOK
175

Omtaler

Selma | 23-02-2018
Veldig god maskara som gir lange vipper som holder hele dagen
Stina | 27-11-2016
Har brukt denne i fleire år og er kjempefornøgd. Før eg fann denne hadde eg alltid problem med at eg vart svart under augene av mascaren etter nokre timar. Med denne mascaren unngår eg å få pandaauge! Mascaraen held seg gjennom heile dagen og vel så, er lett på ta på og gir fine vipper. For førstegongsbrukaren trengs det kanskje ei runde eller to med øving. Også prøvd Sensai sine mascara med liknande patent, dei er også gode, men føretrekk denne. Dette er eit av mine må ha-produkt! Kan absolutt tilråde produktet til andre, og spesielt om du som meg slit med pandaauge av andre mascara, då har du det du treng i denne for å sleppe det problemet meir.
Andrea Haug | 07-03-2016
En god mascara hvis man vil bygge opp intensiteten av vippene. Den er ganske så våt og vil derfor anbefale den til personer som har litt lengde på vippene. Hvis den brukes på en person med små og få vipper som er veldig skjære, kan vekten av produktet veie dem ned.

Mer Informasjon

Double Extension Beauty Tube Mascara er en totrinnsmascara. Inneholder en hvit, forsterkende base med Ceramide R, som også inneholder plantefibre for å forlenge øyenvippene, og en forlengende mascara som gir utrolig lange og fint separerte vipper i en intensiv svart farge fra rot til tupp.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331