Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Brow Artist Plumper 04 Dark Brunette
Brow Artist Plumper 04 Dark Brunette
Brow Artist Plumper 04 Dark Brunette
Brow Artist Plumper 04 Dark Brunette
Brow Artist Plumper 04 Dark Brunette

Brow Artist Plumper 04 Dark Brunette

Loreal

Øyenbrynsmascara for volum, farge og form. Brow Artist Plumper passer for deg som ønsker en øyenbrynsmascara som farger, fyller ut og former øyenbrynene.
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Brow Artist Plumper
p932946
v44911717
Loreal
NOK
99

Omtaler

Thea | 21-02-2019
Elsker den mer enn noe annet!!
Karoline | 25-02-2018
Bruker denne nesten hver dag når jeg vil få litt stell på bryna mine, da jeg har veldig lange hår. Digger denne med andre brynsprodukt, men også alene. Jeg bruker fargen translucent, fordi jeg foretrekker geleer uten farge og synes det er er bra produkt med tanke på prisen!
Ingvild | 10-03-2016
Rett og slett fantastisk! Bruker fargen Dark Brunette, og får fyldige bryn uten at de blir for mørke og markerte. Bruker enten denne alene til å børste brynene litt oppover for en mer "bustete" look, eller sammen en Anastasia brow wiz for å at brynene skal holde seg på plass hele dagen.

Mer Informasjon

Øyenbrynsmascara for volum, farge og form. Brow Artist Plumper passer for deg som ønsker en øyenbrynsmascara som farger, fyller ut og former øyenbrynene. Med Brow Artist Plumper øyenbrynsmascara kan du enkelt gi volum til øyenbrynene og gjøre de mer synlige og markerte. Den transparente øyenbrynsmascaraen fikserer og former øyenbrynene dine. Brow Artist Plumper Dark Brown øyenbrynsmascara fikserer, farger og former øyenbrynene dine samt inneholder fibre som fyller ut.
Ultra-presis mini-børste Den ultra-presise børsten sørger for riktig mengde for å markere øyenbrynene. Tonet, fiberutfyllende gel Den tonede mascaraen farger brynene, mens fibrene fyller ut. Ikke klissete / Ikke blank / Ikke tyngende. Børst gjennom hårene for fyldigere bryn.
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331