Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Havana Camila Cabello Gotta Give Brow Gel 2 Medium
Havana Camila Cabello Gotta Give Brow Gel 2 Medium
Havana Camila Cabello Gotta Give Brow Gel 2 Medium
Havana Camila Cabello Gotta Give Brow Gel 2 Medium
SALG 50%

Havana Camila Cabello Gotta Give Brow Gel 2 Medium

Loreal

Flytende brynsfarge som varer. Skrå applikatorspiss for markering, utfylling og farging av øyenbryn. Vår første produktserie skapt i samarbeid med sangerinnen Camila Cabello.
69,50 kr
139 kr
2 Medium
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Flytende brynsfarge som varer. Skrå applikatorspiss for markering, utfylling og farging av øyenbryn. Vår første produktserie skapt i samarbeid med sangerinnen Camila Cabello. Havana Camila Cabello-kolleksjonen er inspirert av naturlig skjønnhet og fargene i Havana. Camila elsker å bruke nude nyanser sammen med fremhevede flørtende øyne. Det gir en fantastisk glød og får henne til å føle seg naturlig vakker. Kolleksjonen hennes inneholder solkyssede bronzers og øyenskygger til perfekte beachy looks, samt leppeprodukter som får leppene til å se duggfriske og skinnende ut.
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331