Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Havana Camila Cabello Sun-Lit Bronzer 1 Light
Havana Camila Cabello Sun-Lit Bronzer 1 Light
SALG 50%

Havana Camila Cabello Sun-Lit Bronzer 1 Light

Loreal

Flytende bronzer som gir huden din en solkysset glød. Vår første produktserie skapt i samarbeid med sangerinnen Camila Cabello.
69,50 kr
139 kr
1 Light
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Flytende bronzer som gir huden din en solkysset glød. Vår første produktserie skapt i samarbeid med sangerinnen Camila Cabello. Havana Camila Cabello-kolleksjonen er inspirert av naturlig skjønnhet og fargene i Havana. Camila elsker å bruke nude nyanser sammen med fremhevede flørtende øyne. Det gir en fantastisk glød og får henne til å føle seg naturlig vakker. Kolleksjonen hennes inneholder solkyssede bronzers og øyenskygger til perfekte beachy looks, samt leppeprodukter som får leppene til å se duggfriske og skinnende ut.
Farge:Blå
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331