Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Glow Mon Amour Droplets 2 Coral Glow
Glow Mon Amour Droplets 2 Coral Glow
Glow Mon Amour Droplets 2 Coral Glow

Glow Mon Amour Droplets 2 Coral Glow

Loreal

Lys opp ansiktet - som morgensolen. Flytende dråper som lyser opp ansiktet som morgensolen som skinner på huden. Beriket med kokosolje.
189 kr
2 Coral Glow
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

JJ | 04-07-2018
SÅ UTROLIG FIN! Var redd for at denne skulle være mer glitter enn shimmer, men nei; Denne gir en perfekt wet look :)
Christine | 11-03-2018
Sykt god drop highlight! Trenger nesten ikke noe for å få et godt resultat og vil derfor vare lenge! I tillegg gir det en wet-looking finish som ser nydelig ut! Anbefales for både naturlig og intens highlight.

Mer Informasjon

Lys opp ansiktet - som morgensolen. Flytende dråper som lyser opp ansiktet som morgensolen som skinner på huden. Beriket med kokosolje. Anvendelse: 1) Bland 2 dråper i True Match foundation for å booste gløden. 2) Tilfør en dråpe på kinnbena, neseryggen og under øyenbrynsbenet. Blendes på huden og gir et streif av lys - som morgensolen.
Farge:Orange
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331