Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
True Match Foundation 1.5N Linen
True Match Foundation 1.5N Linen

True Match Foundation 1.5N Linen

Loreal

True Match Foundation passer alle hudtyper, spesielt deg som har tørr hud. Gir et naturlig dekkende resultat som lar huden puste.
169 kr
1.5N Linen
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Oda | 25-04-2019
Den beste drugstore foundation jeg vet om, fant er farge som passer veldig godt som jeg ikke opplever ofte da de ofte er for gule eller rosa, den var perfekt og nøytral! dekker lett og pent og føles lett på huden. gir en naturlig og pen finish. Denne dekker ikke ordentlig til fest men mer for en hverdagslig look. synes den er lett å påføre pent med kost og svamp og sitter pent i mange timer
Lise | 01-04-2018
Likte denne i starten men etter noen bruk så ble den veldig stygg på huden. Den skilte seg og ga en effekt av at jeg hadde trykt en svamp med med store hull på pannen. Den la seg også bare oppå huden, så den sklei rundt, uansett hva slags pudder jeh satt den med. Hadde heller ikke primer under. (Har normal til tørr hud). Så jeg anbefaler ikke denne foundationen.
Kaja | 28-02-2018
Liker den ganske godt, veldig stor plus for at den fins i mange farger, dekker ganske bra, den lager en tyn og jevn lag på huden. Jeg må sette den med pudder, ellers ser den oljete ut etter et par timer. I forhold til pris er det veldig god Foundation.

Mer Informasjon

True Match Foundation passer alle hudtyper, spesielt deg som har tørr hud. Gir et naturlig dekkende resultat som lar huden puste. Den fuktende formelen inneholder E-vitamin og glycerol og gjør huden behaglig myk hele dagen. True Match Foundation smelter sammen med hudtonen din. Ta True Match Matchmaker-testen for å finne din nyanse!
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331