Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Sublime Bronze Fresh Self-Tanning Gel Face & Body 150 ml

Sublime Bronze Fresh Self-Tanning Gel Face & Body 150 ml

Loreal

Sublime Bronze har utviklet Transparent Self-Tanning Gel med utjevnende AHA for et jevnt og naturlig resultat som gjør huden fantastisk myk. Beriket med vitamin E.
169 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Sublime Bronze Fresh Self-Tanning Gel Face & Body
p856715
v25868415
Loreal
NOK
169

Omtaler

Charlotte Brunvold | 06-11-2016
TO ganger har jeg bestilt dette produktet, "L`Oreal Sublime Bronze Fresh Self-tanning gel" (som det står på produktet på bildet), men begge gangene har jeg mottatt "L`Oreal Sublime Bronze self tanning gel fresh feel". Den som står avbildet her, har gått ut av L`Oreal sitt sortiment, men det har tydeligvis ikke Kicks fått med seg. Første gangen jeg fikk produktet, hadde det lekket litt ut i eske, så jeg fikk (etter litt diskusjon med kundeservice) refundert kjøpet og kunne kaste produktet (jeg var ikke interessert i å beholde det). Andre gangen jeg bestilte produktet, fikk jeg også feil produkt. Denne gangen fikk jeg beskjed fra Kicks kundeservice at jeg måtte dra til nærmeste Kicks for å få refundert pengene mine. Det gjorde jeg, men der fikk jeg beskjed om at jeg måtte dra til den Kicks-butikken der jeg hadde bestilt og betalt produktet. Her har altså Kicks gjort samme feilen TO ganger, og jeg må selv dekke utgifter for å få refundert pengene mine.... Dette kommer jeg til å gå videre med. Så til dere som vurderer å kjøpe dette produktet, vær klar over at det ikke er det som er avbildet, men hvis du søker på L`Oreal Sublime Bronze self tanning gel fresh feel, så får du opp det produktet du får dersom du bestiller her hos Kicks. Jeg har prøvd begge produktene, og det sistnevnte er langt fra like bra som det som er avbildet her.

Mer Informasjon

Sublime Bronze har utviklet Transparent Self-Tanning Gel med utjevnende AHA for et jevnt og naturlig resultat som gjør huden fantastisk myk. Beriket med vitamin E. Brunfargen ser helt naturlig ut. Selvbruningssubstansen i Sublime Bronze kopierer fargen i melanin, et pigment som dannes naturlig når huden utsettes for sol.
Lett å påføre. Påføres på nøye renset hud. Fordel produktet jevnt i ansiktet og på kroppen. Unngå øyenbrynene og hårrøttene, og vær ekstra nøye med albuene, anklene og knærne. Vask hendene nøye etter bruk. Brukes hver dag til ønsket nyanse er oppnådd, deretter to til tre ganger i uken. Hvis du skal oppholde deg i solen, bør du bruke en solkrem fra L’Oréal SOLAR EXPERTISE med en solfaktor som passer for din hudtype.
292791 - INGREDIENTS: AQUA / WATER, PROPYLENE GLYCOL, CYCLOPENTASILOXANE, DIPROPYLENE GLYCOL, DIHYDROXYACETONE, ALCOHOL DENAT., SODIUM CHLORIDE, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, GLYCINE SOJA / SOYBEAN OIL, TOCOPHEROL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HEXYL CINNAMAL, CARAMEL, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, LIMONENE, GERANIOL, CI 16035 / RED 40, PARFUM / FRAGRANCE. FIL C16404/3
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331