Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

Age Perfect Eye Cream Golden Age Rose 15 ml

Age Perfect Eye Cream Golden Age Rose 15 ml

Loreal

PIONEKSTRAKT Formelen med pionekstrakt aktiverer hudens glød og hjelper huden med å gradvis få tilbake sin naturlige farge.
199 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

PIONEKSTRAKT Formelen med pionekstrakt aktiverer hudens glød og hjelper huden med å gradvis få tilbake sin naturlige farge. KALCIUM B5 Formelen inneholder kalcium B5 som har styrkende egenskaper og hjelper til å gjøre huden fast og spendstig En rosa øyekrem som er beriket med pigment som umiddelbart forskjønner øyeområdet. Til daglig bruk. UMIDDELBART: Øyeområdet fuktes intensivt og ser mer våkent ut. Mørke ringer under øynene fremstår mindre tydelige. Dag etter dag: Øyeområdet føles fastere. Huden får tilbake sin naturlige farge og vitalitet.
ANVENDELSE: Påføres daglig på øyeområdet og øyelokk. Smør forsiktig formelen inn med fingertuppene fra den indre øyekroken og ut mot den ytre.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331