Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Rare Flowers Purifying Dry/Sensitive Face Toner 400 ml

Rare Flowers Purifying Dry/Sensitive Face Toner 400 ml

Loreal

Vår herlig friske Rare Flowers-skintonic med blomsterduft kompletterer renseproduktene for en perfekt avslutning på renserutinen din. Passer til tørr og sensitiv hud.
99 kr

Omtaler

Vær den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Vår herlig friske Rare Flowers-skintonic med blomsterduft kompletterer renseproduktene for en perfekt avslutning på renserutinen din. Passer til tørr og sensitiv hud. Med en kombinasjon av nøye utvalgte ekstrakter fra rose og jasmin kjent for sine beroligende egenskaper. Huden renses. Alle rester av smuss og makeup fjernes og huden føles beroliget og behagelig. Dag for dag oppleves huden mykere og vakrere. Anvendelse: Ta litt skintonic på bomull morgen og kveld og før den forsiktig over ansiktet for å fjerne smuss og rester av makeup. Unngå øyepartiet
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331