Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Rare Flowers Dry/Sensitive Cleansing Wipes

Rare Flowers Dry/Sensitive Cleansing Wipes

Loreal

Rare Flowers renseservietter renser huden perfekt og fjerner smuss og makeup i ett enkelt trinn, også vannfast makeup, på en skånsom og behagelig måte uten å tørke ut huden.
65 kr

Omtaler

Vær den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Rare Flowers renseservietter renser huden perfekt og fjerner smuss og makeup i ett enkelt trinn, også vannfast makeup, på en skånsom og behagelig måte uten å tørke ut huden. Med en kombinasjon av nøye utvalgte ekstrakter fra rose og jasmin kjent for sine beroligende egenskaper. Huden ser umiddelbart ren og klar ut og føles behagelig. Anvendelse: Stryk forsiktig renseservietten over ansikt, øyne og hals. Det er ikke nødvendig å skylle av. Husk å lukke pakningen etter hver anvendelse for å forhindre at serviettene tørker ut.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331