Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Elvital Extraordinary Oil Low Shampoo 400 ml

Elvital Extraordinary Oil Low Shampoo 400 ml

Loreal

En annen måte å pleie tørt og sensitivt hår på. L'Oréals laboratorier har utviklet sin første LOW SHAMPOO til tørt og skjørt hår.
79 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Elvital Extraordinary Oil Low Shampoo
p89748546
v89748547
Loreal
NOK
79

Omtaler

Amalie | 09-01-2019
Denne shampooen er sikkert veldig fin for dere med tynnt hår, men for meg med meget tykkt hår var håret mitt like fett som det var før jeg dusjet

Mer Informasjon

En annen måte å pleie tørt og sensitivt hår på.
L'Oréals laboratorier har utviklet sin første LOW SHAMPOO til tørt og skjørt hår. En ikke-skummende, delikat og rensende krem uten sulfat-tensider. Formelen er beriket med 6 dyrebare ekstrakter fra blomster og passer perfekt til tørt og skjørt hår. Gjør håret ditt fantastisk mykt. Formelen skummer ikke og fjerner skånsomt urenheter samtidig som den pleier håret og gjør det lettere å gre ut. Håret får intensiv pleie uten å føles fett eller tungt, og blir fantastisk mykt og silkeglatt.
Volum:400 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331