Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Botanicals Rich Infusion Shampoo 400 ml

Botanicals Rich Infusion Shampoo 400 ml

Loreal

Sjampo til tørt hår. Find your hair’s vibrant nature Botanicals-serien er utviklet for deg som ønsker hårpleieprodukter med spennende ingredienser av naturlig opprinnelse.
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Botanicals Rich Infusion Shampoo
p89342717
v89342718
Loreal
NOK
99

Mer Informasjon

Sjampo til tørt hår. Find your hair’s vibrant nature Botanicals-serien er utviklet for deg som ønsker hårpleieprodukter med spennende ingredienser av naturlig opprinnelse. Avanserte formler til forskjellige hårtyper. Konsistenser og dufter som appellerer til sansene. Denne hårpleerutinen er beriket med oljer fra saflor, soya og kokos og gir intensiv næring til tørt hår. Fordel i vått hår og skum opp. Nyt den friske, beroligende duften. Skyll ut. Uten silikon og fargestoffer."
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331