Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Elvital Extraordinary Coconut Oil Hair Treatment 100 ml

Elvital Extraordinary Coconut Oil Hair Treatment 100 ml

Loreal

ELVITAL EXTRAORDINARY OIL COCONUT PLEJENDE HÅROLJA for normalt hår. Beriget/Berikad med kokosolie. Formulan giver håret intensiv næring uden at tynge det ned.
115 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Elvital Extraordinary Coconut Oil Hair Treatment
p90570467
v90570468
Loreal
NOK
115

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

ELVITAL EXTRAORDINARY OIL COCONUT PLEJENDE HÅROLJA for normalt hår. Beriget/Berikad med kokosolie. Formulan giver håret intensiv næring uden at tynge det ned. Håret blir strålende glansfuldt og let at håndtere. ANVENDELSE: Fordel 3-4 dråber/droppar i længder og spidser i tørt eller vådt hår. Anvend før styling for silkelent hår, eller som en sidste finish for at kontrollere flyvsk hår og ge strålende glans.
ELVITAL EXTRAORDINARY OIL COCONUT PLEJENDE HÅROLIE for normalt hår. Beriget med kokosolie. Formlen giver håret intensiv næring uden at tynge det ned. Håret bliver strålende glansfuldt og let at håndtere.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331