Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Spectral Palette
Spectral Palette
Spectral Palette
Spectral Palette
ONLY AT KICKS

Spectral Palette

Linda Hallberg

Linda Hallberg Spectral Palette maler din verden i farger, uansett om du foretrekker myke nyanser eller elektriske farger.
549 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Spectral Palette
p94000585
v94000586
Linda Hallberg
NOK
549

Omtaler

Lullasmakeup | 04-09-2019
Veldig fornøyd! Fine farger, ikke for kraftige, men lett å bygge opp. Lett å blande. Alle fargene fungerer fint sammen. Eneste lille minus: man må brikke glitterlim på blå duochrome og sølvfargen, ellers har du glitter over hele ansiktet etter en tid.
Glittergunn | 05-05-2019
Gleder meg til hver lansering fra Linda Hallberg Cosmetics, og dette er enda et supert multiprodukt! Jeg har en stor øyenskyggesamling, men dette palettet er helt unikt. Skyggene er lett å jobbe med, lett å blende, fargene fungerer supert sammen og de kan bygges opp i fargeintensitet. Det har farger man ikke ser i de fleste paletter, og man får brukt kreativiteten til å skape unike looks. Glitterskyggene må prøves alene men også over fargede baser, for da ser de enda mer amazing ut! Anbefales!
Ana | 30-04-2019
Spectral lever ikke opp til kvaliteten jeg forventer fra Linda Hallberg. Skyggene er tørre og svært vanskelig å blende ut og blir fort patchy. Den ferskenfargede er fin og den lysegrønne skimmerskyggen er ok, men resten er så gode som ubrukelige for min del. Svært skuffet over denne!

Mer Informasjon

Linda Hallberg Spectral Palette maler din verden i farger, uansett om du foretrekker myke nyanser eller elektriske farger. Paletten inneholder åtte høypigmenterte og smidige øyenskygger i en unik kombinasjon av levende, lekne og inspirerende farger som vekker din kreativitet til live. Spectral Palette har fire matte, to skimrende og to glitrende skygger som gjør at paletten kan brukes til alt fra hverdags til fest. Denne paletten kan brukes til å gi en liten fargeklatt, en naturlig sminke, eller til iøynefallende looks, helt avhengig av din personlige stil og preferanser. Spectral Palette er de fargeglade palettenes kameleon og kan gi deg nøyaktig det resultatet du ønsker deg, alt etter hvor komfortabel du er med farger. Med denne paletten er det bare fantasien som setter grensene – you are the creator! Spectral Palette er parfymefri, cruelty-free og vegansk.
Farge:Multi
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331