Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Metallic Mysteries Palette
Metallic Mysteries Palette
Metallic Mysteries Palette
ONLY AT KICKS

Metallic Mysteries Palette

Linda Hallberg

Metallic Mysteries Palette er den multifunksjonelle, metalliske paletten som du alltid har drømt om – helt uten begrensninger!
549 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Metallic Mysteries Palette
p89903550
v89903551
Linda Hallberg
NOK
549

Omtaler

Gunn | 09-03-2018
Fire store øyenskygger som har uendelige bruksmuligheter! Alene gir de en glitrende effekt - spesielt den i gull gir helt fantastisk glitter look! Sprayer du kosten med settingspray gir de metallisk finish. De kan påføres oppå fargede baser eller over andre øyeskygger for forskjellig effekt. Kan brukes som highlighter eller prøv med å toppe leppestiften for en spennende look! Anbefaler begge pallettene på det sterkeste!
Zeliha | 26-02-2018
Bruker denne nesten hver eneste dag. Den gull fargen er absolutt favoritt av de alle. Men bruker alle sammen. Og veldig kjekt at den har speil. Masse glitter og glam. Passer til alt.
Agnethe | 22-02-2018
Denne paletten må bare prøves. Nydelige farger som holder seg hele dagen:) Gullfargen er helt fantastisk.

Mer Informasjon

Metallic Mysteries Palette er den multifunksjonelle, metalliske paletten som du alltid har drømt om – helt uten begrensninger! Fire intensive metalliske skygger som kan brukes på ansiktet, kroppen og i håret. Det fine med vår multifunksjonelle formel er at du kan bruke palettene akkurat som du ønsker. Bruk skyggene alene, miks dem med hverandre, bruk dem som øyenskygge, på leppene, eller hvorfor ikke satse på metalliske bryn? Valget er ditt!
Alle fire skyggene er høypigmenterte og myke som fløyel. Vil du oppnå en mer intensiv metallisk effekt? Fukte børsten innen du påfører skyggene og vær forberedt på hakeslepp. Naturligvis trenger du ikke å uroe deg for om paletten er testet på dyr – det er den ikke, og den er også vegansk.
Farge:Multi
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331