Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Fusion Crayon Kit
Fusion Crayon Kit
ONLY AT KICKS

Fusion Crayon Kit

Linda Hallberg

Akkurat som øvrige Crayons fra Linda Hallberg trenger du ikke å kjøpe separate eyelinere, leppeblyanter eller øyenbrynsblyanter – du får alt i én og samme blyant.
499 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Fusion Crayon Kit
p94009136
v94009137
Linda Hallberg
NOK
499

Omtaler

Mer Informasjon

Akkurat som øvrige Crayons fra Linda Hallberg trenger du ikke å kjøpe separate eyelinere, leppeblyanter eller øyenbrynsblyanter – du får alt i én og samme blyant. Velg den fargen du ønsker til ditt formål, og bruk blyanten på kropp eller ansikt! Alle Crayons har en kremet formel, de tørker til en matt finish og sitter som støpt (tro oss, vi har prøvd å gni dem bort). Vil du duse ut fargen? Vær rask, den blir vannbestandig etter bare noen minutter! Alle Crayons er veganske. 5 x 1,2 g
Farge:Multi
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331