Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Flash Crayons Midnight Kit
Flash Crayons Midnight Kit
ONLY AT KICKS

Flash Crayons Midnight Kit

Linda Hallberg

Flash Crayons er våre nye metallisk/glitrende multifunksjonelle blyanter!
499 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Flash Crayons Midnight Kit
p89903544
v89903545
Linda Hallberg
NOK
499

Omtaler

Mia | 14-03-2018
Helt fantastiske!!!!
Lina | 10-03-2018
Nydelige farger og effekter! Sitter godt.
Gunn | 09-03-2018
Jeg elsker glitter og variasjon i makeupen og disse er helt perfekte! Kremet, holdbar og i så utrolig fine og spennende farger! De fungerer utrolig bra til både å lage vinget eyeliner, i våtlinjen, de er lett å duse ut for smokey eyes og de kan brukes som baser for andre øyenskygger. Det finnes ingen grenser og de kan fint brukes på leppene også!

Mer Informasjon

Flash Crayons er våre nye metallisk/glitrende multifunksjonelle blyanter! Akkurat som våre andre Crayons trenger du ikke å tenke på å kjøpe separate øye-, leppe- og brynsblyanter – du får alt i én blyant. Velg fargen du liker til hvilket formål du ønsker og sett i gang med å tegne, på både kropp og ansikt! De har en kremig formel som blir smudge-fri innen få minutter (tro oss, vi har prøvd å gni den ut). Ønsker du å blende ut? Vær rask, den setter seg til en vannfast finish etter noen få minutter. Alle Flash Crayons er veganske. Flash Crayons kommer i to ulike kit, men hver farge er mulig å kjøpe hver for seg. Midnight Kit inneholder: Avoir Flash (grønn) Acrux Flash (svart) Ascella Flash (grå) Aueva Flash (brun) Atria Flash (blå)
Farge:Multi
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331