Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Mood Crayons Kit
Mood Crayons Kit
ONLY AT KICKS

Mood Crayons Kit

Linda Hallberg

Crayons er det kollektive navnet på våre multifunksjonelle blyanter. Her trenger du ikke å tenke på å kjøpe separate øye-, leppe- og brynsblyanter – du får alt i én blyant.
449 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Mood Crayons Kit
p89584619
v89584620
Linda Hallberg
NOK
449

Omtaler

Gunn | 09-03-2018
Dette settet trenger alle som vil være kreative eller bare legge til farge i makeupen. De gir looken det lille ekstra! Makeupblyantene har pigmenterte klare farger og det er ingen grenser for bruksområdene. For eksempel kan de både brukes til eyeliner (også i våtkanten) og på leppene!

Mer Informasjon

Crayons er det kollektive navnet på våre multifunksjonelle blyanter. Her trenger du ikke å tenke på å kjøpe separate øye-, leppe- og brynsblyanter – du får alt i én blyant. Velg fargen du liker til hvilket formål du ønsker og sett i gang med å tegne, på både kropp og ansikt! De har en kremig formel som blir smudge-fri innen få minutter (tro oss, vi har prøvd å gni den ut). Ønsker du å blende ut? Vær rask, den setter seg til en vannfast finish etter noen få minutter. Crayons kommer i to ulike kit, men hver farge er mulig å kjøpe hver for seg. Mood Crayon Kit inneholder: Happy Mood  Likeable Mood  Daring Mood Calm Mood Alle crayons er veganske, med unntak av Daring Mood (carmine). 5 x 1,2 g
Farge:Multi
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331