Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Flash Crayons Levy
Flash Crayons Levy
ONLY AT KICKS

Flash Crayons Levy

Linda Hallberg

Flash Crayons er våre ny metallisk/glittrende multifunksjonelle blyanter!
149 kr
Levy
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ann-Kristin | 07-05-2018
Denne var lett å bruke, nydelig farge, så kjøper en til, og enda en....
Gunn | 09-03-2018
Fantastiske glitrende makeupblyanter med flere bruksområder! Som eyeliner (også i våtkanten), base for øyenskygge, og spennende leppeblyanter! Anbefales!

Mer Informasjon

Flash Crayons er våre ny metallisk/glittrende multifunksjonelle blyanter! Akkurat som våre andre Crayons trenger du ikke å tenke på å kjøpe separate øye-, leppe- og brynsblyanter – du får alt i én blyant. Velg fargen du liker til hvilket formål du ønsker og sett i gang med å tegne, på både kropp og ansikt! De har en kremig formel som blir smudge-fri innen få minutter (tro oss, vi har prøvd å gni den ut). Ønsker du å blende ut? Vær rask, den setter seg til en vannfast finish etter noen få minutter. Alle Flash Crayons er veganske.
Farge:Kobber
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331