Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Infinity Filter Loose Setting Powder Light
Infinity Filter Loose Setting Powder Light
ONLY AT KICKS

Infinity Filter Loose Setting Powder Light

Linda Hallberg

Din nye hverdagshelt! Infinity Filter er et løst pudder på mineralbasis som gir huden din en myk, matt finish med naturlig glød.
279 kr
Light
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Maia | 02-12-2018
Beste pudderet jeg noensinne har prøvd! Har alltid mislikt pudder ettersom jeg føler at man vanligvis får en skikkelig unaturlig look av det, men dette pudderet er silkemykt og det får huden min til å se photoshoppet ut. Sminken holder lenge. Når man swatcher det så er det litt shimmer i pudderet, men det dukker ikke noe særlig opp på huden.

Mer Informasjon

Din nye hverdagshelt! Infinity Filter er et løst pudder på mineralbasis som gir huden din en myk, matt finish med naturlig glød. Pudderets fuktighetsgivende egenskaper og dets finmalte og silkeglatte formula får det til å fiksere underlagskremen din uten å fremheve hudens tekstur. I stedet virker det utjevnende og minimerer synligheten av fine linjer og ujevnheter, akkurat som et filter!
Infinity Filter er et transparent pudder som fås i tre ulike nyanser. Én er transparent (Light), mens nyansene Medium og Deep inneholder et snev av pigment for å passe til ulike hudtoner. Disse to nyansene kan også bygges opp, og det betyr at de kan brukes som vanlig fikseringspudder eller gi deg mer dekning gjennom å legge på flere lag, enten over en underlagskrem eller rett på huden.
Påfør Infinity Filter med enten The Sponge, The Powder Puff eller Finishing Brush #310 for å få det beste resultatet. Innehåller 9 gram.
Available in
-Light
-Medium
-Deep
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331