Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Infinity Glass Primer 25 ml
Infinity Glass Primer 25 ml
Infinity Glass Primer 25 ml
Infinity Glass Primer 25 ml
Infinity Glass Primer 25 ml
Infinity Glass Primer 25 ml
Infinity Glass Primer 25 ml
ONLY AT KICKS

Infinity Glass Primer 25 ml

Linda Hallberg

Bland Infinity Glass med underlagskremen din for å få en ekte all-over-glow. Med den brukervennlige doseringstuben kan du selv bestemme hvor mye glød du vil tilføre kremen.
249 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Infinity Glass Primer
p90183422
v90183423
Linda Hallberg
NOK
249

Omtaler

Kirsti | 17-10-2019
Beste, beste, beste primeren for tørr hud. Huden får skikkelig fin glød og makeupen vedvarer lenge!!!
Amalie | 03-09-2018
Det står bak på produktet at det er en multitasking formula, som kan bruker som primer og diverse. Ser fin ut på huden men kjennes ut som man smører lipgloss rundt. Veldig klissete. Ellers et helt ok produkt.

Mer Informasjon

Bland Infinity Glass med underlagskremen din for å få en ekte all-over-glow. Med den brukervennlige doseringstuben kan du selv bestemme hvor mye glød du vil tilføre kremen. Infinity Glass er den ultimative primeren for tørr hud, for den tryller bort alle tegn på tørr og trett hud uten å inneholde skimmer. Du får bare vakker glød. 

Med Infinity Glass’ flerfunksjonelle formula kan du også bruke den til å legge til glød der du måtte ønske det. Du kan for eksempel bruke den til leppeglans, highlighter eller legge den oppå øyesminken for å få en flott finish. Mulighetene er uendelige, og bare fantasien setter grenser for hva du kan gjøre med Infinity Glass! Bruk den alene for ren glow, eller bland den med andre produkter for å intensivere effekten.

Infinity Glass er:
- fri for olje og parfyme
- dermatologisk og oftalmologisk testet
- vegansk
G L O W på tube! Infinity Glass er ikke bare den ultimative primeren for tørr hud som mangler glød. Infinity Glass er en lett gel som ikke tørker og som til og med kan brukes på øyne, lepper og ansikt. Så nå kan du få flott glød akkurat der du ønsker det! Bruk den som den er, eller bland med favorittproduktene dine.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Gjennomsiktig
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331