Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

FIBER MOUSSE - Volumizing & Thickening

FIBER MOUSSE - Volumizing & Thickening

Lernberger Stafsing

Mousse med fibre som skaper volum og tekstur uten å klebe. Gir fyldigere og tykkere hår med en naturlig glans. Inneholder varmebeskyttelse, fargebevarende stoffer og UV-beskyttelse.
199 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
FIBER MOUSSE - Volumizing & Thickening
p904528
v43968452
Lernberger Stafsing
NOK
199

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Mousse med fibre som skaper volum og tekstur uten å klebe. Gir fyldigere og tykkere hår med en naturlig glans. Inneholder varmebeskyttelse, fargebevarende stoffer og UV-beskyttelse. Påfør en valnøttstor mengde i fuktig hår fra bunn til tupp. Føn håret til ønsket frisyre. Anbefales for alle hårtyper, fremfor alt for deg som ønsker ekstra volum og vil at håret skal føles tykkere. Duft: grapefrukt, sitron, appelsin, bergamott, fersken, mandarin, sjasmin, liljekonvall, musk og rav.
Påfør en valnøttstor mengde i håndflaten og masser inn i fuktig hår fra bunn til tupp. Føn håret til ønsket frisyre eller la håret lufttørke. Rist flasken godt før bruk. Tips: Snu hodet opp ned under føning for ekstra volum og løft fra hårrøttene.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331