Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Arganoil from Morocco Nourishing Miracle Oil

Arganoil from Morocco Nourishing Miracle Oil

Lee Stafford

En rik, nærende olje fra Marokko. Nourishing Miracle Oil inneholder mange ingredienser som reparerer håret og bidrar til at det ser luksuriøst og sunt ut.
125 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Arganoil from Morocco Nourishing Miracle Oil
p880213
v43218106
Lee Stafford
NOK
125

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En rik, nærende olje fra Marokko. Nourishing Miracle Oil inneholder mange ingredienser som reparerer håret og bidrar til at det ser luksuriøst og sunt ut. Nourishing Miracle Oil er en lett oljebehandling for alle hårtyper, laget med en spesiell blanding av ingredienser som bidrar til mykt, glansfullt hår som strutter av sunnhet. Inneholder Pro-Argan™-kompleks som gir næring og fremmer hårets naturlige glans. Håret ditt blir mykt og silkeglatt uten ekstra tyngde.
Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Argania Spinosa (Argan Oil),iParfum (Fragrance), Linalool,iCoumarin, Limonene, ButylphenyllMethylpropional, Citronellol, Geraniol.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331