Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

Lee Stafford

Lee Stafford – "have fun, look wicked, smell beautiful"

Lee Stafford er den britiske kjendisfrisøren som har vunnet britenes hjerter med sin herlige personlighet og sine enkle tips på frokost-TV. Da han var liten, pleide han å klippe håret til venner og familie i morens stue, og i 1998 ble han kåret til Storbritannias beste frisør. Det var etter dette at han lanserte sin egen merkevare med førsteklasses hårpleie- og stylingprodukter. Lee Stafford-serien henvender seg til et ungt publikum med sine spreke rosa emballasjer og morsomme produktnavn. Vil du gjøre håret helt rett, ta vare på fargen din eller ha mest mulig volum? Hos Kicks får du Lee Staffords beste produkter for pleie og styling av håret ditt!

Merker
Hårtype
Formel
Natural Choice
9 produkter
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331