Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Laurier 62 - Classic Candle Laurier 62 Classic Candle
Laurier 62 - Classic Candle Laurier 62 Classic Candle
NYHET

Laurier 62 - Classic Candle Laurier 62 Classic Candle

Le Labo

Laurier 62 er et rot. Det vil si laurbær, rosmarin, eukaplyptus, timian, spisskummen, kryddernellik, rav, patsjuli, sandeltre og 53 andre ingredienser.
680 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Laurier 62 er et rot. Det vil si laurbær, rosmarin, eukaplyptus, timian, spisskummen, kryddernellik, rav, patsjuli, sandeltre og 53 andre ingredienser. Seriøst, hvem bruker 62 ingredienser i et lys? Vel, vi gjør. Skjønnhet skapes noen ganger av kaos. Det er et rot, men et vakkert rot. Alle våre klassiske duftlys leveres i tykt og tungt glass med håndlaget etikett. Våre duftlys består av 100 % sojavoks, og veken er i ren bomull. De er fylt for hånd i Mississippi, tilsatt en dose duft, veier 245 gram og har en brennetid på 60 timer. Les etiketten på duftlyset, og glem ikke å klippe av veken! Vår duftlyskolleksjon er GMO-fri, vegansk og fri for grusomheter.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331