Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Louis Feuillee Scented Candle 190 g
ONLY AT KICKS

Louis Feuillee Scented Candle 190 g

Le Couvent

«Våre parfymer er inspirert av Colberts kongelige bibliotek og dronningens bibliotek, og har skrevet et nytt kapittel der sederen med sin tørre og harpiksanende...
395 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

«Våre parfymer er inspirert av Colberts kongelige bibliotek og dronningens bibliotek, og har skrevet et nytt kapittel der sederen med sin tørre og harpiksanende duft blander seg med solrosens ambra. Duftene fra varme skrifter blander seg med tonen av silkemykt, lett vaniljeduftende papir.
100 % vegansk»
«BRUK OG SAMMENSETNING
Lysstøperne har skapt en formel basert på plantevoks av høy kvalitet for å frigjøre samtlige av duftens delikate nyanser. Bomullsvekene dyppes for seg og klippes til for hånd i en lengde som garanterer optimal brennetid.
For å få størst mulig utbytte av lyset bør det brenne i fire timer første gang. Klipp av veken til fire millimeter før bruk for at lyset ikke skal ryke.
Brennetid: Ca. 50 timer.»
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331