Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

Contour To Go Custom Compact Palette

Contour To Go Custom Compact Palette

Laura Mercier

Et contour-sett med tre nyanser. Laura Mercier har valgt ut disse tre nøytrale tonene som kan blandes for å passe til alle hudtoner.
425 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Et contour-sett med tre nyanser.
Laura Mercier har valgt ut disse tre nøytrale tonene som kan blandes for å passe til alle hudtoner. Fargene er utrolig enkle å jobbe med, og du får et perfekt resultat hver gang.
Den dypeste fargen, Contour #2, brukes til å lage skygger, f.eks. under kinnbena og kjevelinjen. Mellomfargen, Contour #1, skaper en overgang mellom skyggepartiene og de med highlighter. Highlighteren er en «finishing touch» som skal fremheve ansiktstrekkene med en myk glanseffekt.
Nøkkelen til contouring for dagslys er å være diskré. Custom Contour Compact er designet for å definere og fremheve dine beste trekk, og den fantastiske formelen er betydelig enklere å jobbe med enn pudderbaserte contouring-produkter. Resultatet blir naturlig, «flawless» og uten striper.
Avslutt gjerne med Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder.
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331