Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Flawless Fusion Ultra Longwear Foundation 1N2 Vanillé

Flawless Fusion Ultra Longwear Foundation 1N2 Vanillé

Laura Mercier

EN LETTVEKTER MED 15 TIMERS HOLDBARHET OG FULL DEKNING Ultra Long-wear Denne oljefrie formelen kjennes knapt på huden, men gir likevel middels til full dekning.
550 kr
1N2 Vanillé
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Flawless Fusion Ultra Longwear Foundation
p89800401
v89800419
Laura Mercier
NOK
550

Omtaler

Christina | 04-09-2018
Dette er en godt dekkende foundation som ser nydelig ut på huden! Jeg vil ikke si at den er 100 % dekkende, men den dekker bra og fungerer godt med andre produkter. Dekker porer godt. Eneste andre negative jeg har å si er at den legger seg i fine linjer, og må gås over flere ganger i løpet av dagen for å fikse. Ellers en veldig fint foundation jeg uten tvil vil kjøpe igjen!
M | 28-06-2018
Etter å ha sett på fargevalget (som btw er et svært godt utvalg), endte jeg opp med 1N2 vanille. Denne passet perfekt til min lyse hud. Prøvde først å påføre foundation med en beautyblender, noe jeg vanligvis foretrekker, men fant fort ut at en kabukibrush var enda bedre. Dette var pga at foundationen tørker fort, og man må jobbe raskt for å få et godt resultat. Når man har lært seg foundationen å kjenne, sitter den virkelig som et skudd. Den er long-lasting, som den lover, og den ser flawless ut. Jeg vil også si at den vil kunne gi en lett dekning med lite produkt, men den gir helt klart middels-full dekning også. Jeg har f.eks. aknepreget hud med arr og porer som tetter seg lett, og denne foundationen har virkelig vært fantastisk i forbindelse med dette. Drøy i bruk og føles lett på huden. Anbefales!
Grete | 16-06-2018
Fikk anbefalt denne fra personale på Kicks, og var egentlig veldig fornøyd. Da jeg kom hjem så jeg imidlertid at denne foundationen ble veldig veldig tørr, og jeg så flakete ut etter en liten stund. Har forsøkt å legge med 4 forskjellige koster (og svamp) forsøkt med forskjellig underlag, det eneste som hjalp var å blande inn serum i selve foundationen og da forsvant all dekkevne, som var grunnen til at jeg kjøpte den.Misfornøyd, mest fordi jeg fikk dårlig råd. Denne passer nok til de med fetere/fuktigere hud. Litt pluss for fargeutvalget, sjelden jeg kan velge noe annet enn den lyseste.

Mer Informasjon

EN LETTVEKTER MED 15 TIMERS HOLDBARHET OG FULL DEKNING Ultra Long-wear Denne oljefrie formelen kjennes knapt på huden, men gir likevel middels til full dekning. Med Laura Merciers nye Skin Fusion Technology, som forsegler formelen på huden, har den en ekstrem holdbarhet (15 timer) og tåler høy luftfuktighet, vann og svette. Middels til full dekning Pigmentene glir lett på for en middels til full dekning som på en flott måte jevner ut hudtonen med en farge som holder seg jevn og fin hele dagen. Du velger selv hvor dekkende du vil at den skal være gjennom valg av påføringsteknikk: Fingrene, svamp eller pensel. Matt overflate Finishen er naturlig matt og blir aldri tørr, platt eller klumpete. Formelen visker ut ujevnheter og hjelper til med å kontrollere olje umiddelbart og hele dagen. Den vektløse konsistensen ser ut og føles ut som en annen hud. Perfekt for: Alle hudtyper, spesielt normal til fet. Formeldetaljer: Oljefri, luktfri. Ikke-komedogen. Dermatologisk testet. Resistent mot svette, fuktighet og vann. 26 g.
Legg en liten mengde på baksiden av hånden din og påfør på ansiktet med Lauras Egg-Shaped Sponge eller fingertuppene. For fullere dekning bruker du en pensel. For beste resultat påfører du først den Laura Mercier Foundation Primer som best passer til din hudtype. PROFFTIPS For det mest perfekte, naturlige resultatet sier Laura at det er viktig å unngå å legge for produkt i midten av ansiktet – fordi for mye produkt kan aksentuere linjer og porer. Med flytende produkter, krem eller pudderprodukter anbefaler hun at du begynner på den ytre delen av ansiktet og arbeider deg innover mot nesen. Fokuser på ett område om gangen og vær nøye med å arbeide inn produktet skikkelig. Unngå overflødig påføring rundt øynene og ansiktets konturer. Gjenta påføringen til ønsket dekning er oppnådd. Husk å bruke foundation for å jevne ut hudtonen din. Bruk concealer for å kamuflere ujevnheter. FOR Å FJERNE Flawless Fusion er en høytytende long wear foundation og kommer ikke til å løsne med vanlig såpe og vann. Bruk i stedet en krembasert rens, designet for å fjerne sminke.
Volum:29 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Medium
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331