Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Tinted Moisturizer Oil-free Bisque
Tinted Moisturizer Oil-free Bisque

Tinted Moisturizer Oil-free Bisque

Laura Mercier

Laura Mercier Tinted Moisturizer - Oil Free er en foundation som kan brukes på alle hudtyper, men først og fremst for dem som er utsatt for akne eller har en følsom eller fet hud.
490 kr
Bisque
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Tinted Moisturizer Oil-free
p489452
v83311944
Laura Mercier
NOK
490

Omtaler

Rebekka | 19-07-2019
Bruker denne nesten hver dag. Jeg digger at jeg kan påføre den raskt med bare fingrene, og siden man ikke trenger settingspudder er det problemfritt å påføre mer utover dagen. Jeg kombinerer også denne med foundation, hvor jeg kun bruker krem i områder der huden er tørr. Dekkevnen lett, men den jevner likevel ut hudfargen. Den lukter litt solkrem, men det forsvinner. Til tross for at den er oljefri (samt tørr hud), kan jeg likevel ha litt skinnende hud på slutten av dagen. Jeg bruker cameo, som er veldig lik l'oreal infallible fresh wear foundation i Ivory Rose (lys med rosa nyanse). Den oksiderer dessverre litt, men det er ikke krise. Det som derimot trekker mest ned for meg er parabener. Håper de fjernes snart!
Cathrine | 25-04-2019
Veldig fin og naturlig dekkevne. Min oksiderer, men går fint ettersom den er så naturlig.
Synne | 18-08-2018
Min favoritt tinted-moisturizer! Lett og deilig på huden og aldri tørr. Perfekt for en no makeup look. Likevel syns jeg ikke den er matt eller oljekontrollerende (til tross for at den er oljefri), så jeg vil anbefale en primer eller litt settingpudder i t-sonen dersom du har en tendens til å bli noe oljete i løpet av dagen.

Mer Informasjon

Laura Mercier Tinted Moisturizer - Oil Free er en foundation som kan brukes på alle hudtyper, men først og fremst for dem som er utsatt for akne eller har en følsom eller fet hud. Den tynne og lette formelen motvirker skimmer på dagtid, mens den gjenfukter for å unngå tørrhet. Gir en bredspektrumsbeskyttelse mot UVA- og UVB-stråler med solfaktor 20. Gjenfuktende og oljefri formel som gir huden din en sunn glød. Motvirker en blank og oljete hudoverflate. Lett til middels dekning. Ikke-komedogenisk. Passer til problemhud.
Brukes oppå dagkrem og eventuell primer. Fikser gjerne Tinted Moisturizer med Transluscent Powder og Powder Brush. På denne måten holder resultatet lenger og du bevarer dens gjennomfuktede, glansfulle finish. For en mattere overflate fikserer du Tinted Moisturizer med Transluscent Powder og Velour Puff.
(Nude, Porcelain, Sand, Fawn, Almond, Tan, Walnut): Active Ingredients: Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate. Water (Aqua), Disiloxane, PEG -30 Dipolyhydroxystearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Isohexadecane, Cyclopentasiloxane, Phenoxyethanol, Boron Nitride, Jojoba Esters, Magnesium Stearate, Sodium Dehydroacetate, Squalane, Laryl PCA, Tocopheryl Acetate, Tetradibutyl Pentaerithrityl Hydroxyhydrocinnammate, Isopropyl Titanium Triisostearrate, Disodium Edta, PPG-15, Stearyl Ether, Dipotassium Glycyrrhizinate, Methylparaben, Propylparaben. (May Contain) +/-: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide (CI 77492), Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77499). (Bisque, Caramel, Mocha): Active ingredients: Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate. Ingredients: Aqua (Water), Disiloxane, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Isohexadecane, Cyclopentasiloxane, Phenoxyethanol, Boron Nitride, Jojoba Esters, Magnesium Stearate, Sodium Dehydroacetate, Squalane, Methicone, Disodium EDTA, Methylparaben, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Propylparaben, Lauryl PCA, Tocopheryl Acetate, PPG-15 Stearyl Ether, Isopropyl Titanium Triisostearate, Dipotassium Glycyrrhizate. (+/-): CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides).
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331