Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Natural Eyelash Enhancer
Natural Eyelash Enhancer

Natural Eyelash Enhancer

LashFood

LashFood er en kosmetisk øyenvippebehandling for alle som vil ha lengre eller fyldigere vipper uten fare for eventuelle negative helsevirkninger.
995 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Natural Eyelash Enhancer
p895341
v43747765
LashFood
NOK
995

Omtaler

Dyto | 15-04-2019
I don’t see any improvement... plus it irritates my eyes. Quite expensive and not worth it
Maria Therese Hatløy | 19-02-2016
helt grei, hjelp vippene mine på beina igjen etter vippe extension men ikke så fantastisk at jeg ville valgt den neste gang.Men ja den virker litt..

Mer Informasjon

LashFood er en kosmetisk øyenvippebehandling for alle som vil ha lengre eller fyldigere vipper uten fare for eventuelle negative helsevirkninger. Produktet er et hormon- og kjemikaliefritt middel basert på naturlige vitaminer og næringsstoffer. LashFood er et helt naturlig produkt som ikke forårsaker noen form for irritasjon eller andre bivirkninger. Produktet er det naturlige alternativet til de hormonbaserte midlene som dominerer markedet i dag. Den aktive ingrediensen i LashFood består av avanserte komplekser av peptider (ulike aminosyrer/næringsstoffer). Disse kjedene av peptider har forskere klart å redusere til nanostørrelse (milliarddel), noe som gjør at de trenger lettere inn og gir næring helt ned på cellenivå i øyenvipperoten. LashFood inneholder også noen av verdens mest næringsrike urte- og planteekstrakter for å gi enda lengre, fyldigere og sterkere vipper.
Påfør på tørr og ren hud nær øyenvippekanten hver kveld. Bruk serumet sammen med LashFood Drama Mascara hver morgen for best resultat. Holder til 3-4 måneders behandling og gir et merkbart resultat på bare 3-6 uker.
Volum:3 ml
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331