Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Monsieur Big Waterproof Mascara Black

Monsieur Big Waterproof Mascara Black

Lancome

270 kr

Omtaler

Helena | 14-11-2018
Gikk tom for Better than sex waterproof, og ville prøve noe nytt, så jeg kjøpte denne bare for å prøve. Og jeg er så positivt overrasket! Den legger seg kjempe fint på vippene og holder bøyen på de helt til du tar den av! Ikke merket noe til dryssing, klumping eller smudging. Den første gangen var den litt merkelig å ta på pga formulaen da den er mye tynnere enn Better than sex, så det hendte at det ble mye produkt på noen av vippene, men kosten gjør virkelig jobben sin med å kamme igjennom og separerer vippene igjen så produktet blir fordelt gjevnt og gir et dødsbra resultat! Den holder hele dagen og mer. Sovnet med den på og vippene var like fine som de var da jeg påførte den dagen før😂 Vil definitivt anbefale denne. Særlig til oss med fet hud som trenger noe som holder hele dagen uten å drysse/smudge❤️

Mer Informasjon

Farge:Svart
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331