Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
For leveranse innen jul, bestill senest 18/12. Gjelder kun ved leveranse til butikk!
Definicils Mascara 01 Black

Definicils Mascara 01 Black

Lancome

Lengde, separasjon og naturlig effekt. Det beste valget for en perfekt balanse mellom lengde og separasjon med en touch av volum. Oftalmologisk testet.
300 kr

Omtaler

Anne Grethe Aase Hauge | 22-02-2017
Denne maskaraen har vært min favoritt helt siden jeg var ca. 20 år. :) Helt fantastisk produkt.
Linda | 17-02-2017
Dette er en nydelig maskara som er enkel å håndtere, separerer hver vippe og gir et naturlig resultat. Anbefaler denne på det sterkeste!
Charlotte Aurora Kristiansen | 16-02-2017
Fikk denne mascaraen av min kjære, og dette er en mascara som virkelig oppfyller det jeg ser etter, den skiller vippene, og gir fin volum. Kan jobbes med , slik at den passer de fleste behov. Dette er min go to mascara i hverdagen.

Mer Informasjon

Lengde, separasjon og naturlig effekt. Det beste valget for en perfekt balanse mellom lengde og separasjon med en touch av volum. Oftalmologisk testet.
AQUA/WATER - PARAFFIN- CERA ALBA/BEESWAX - ACACIA SENEGAL /ACACIA SENEGAL GUM -STEARIC ACID - CERA CARNAUBA / CARNAUBA WAX - PALMTIC ACID - TRIETHANOLAMNE - SIMETHICONE - SODIUM POLYMETHACRYLATE -HYDROXYETHYLCELLULOSE - PANTHENOLHYDROXYPROPYL CHITOSAN - PANTHENOL -POLYQUATERNUM-10 - IMIDAZOLIDINYL UREA -METHYLPARABEN - PROPYLPARABEN - BHT - MAY CONTAIN: CI 77007 /ULTRAMARINES -CI77492, CI77499, CI77491 / IRONE OXIDES