Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Juicy Shaker Lemon Explosion
Juicy Shaker Lemon Explosion

Juicy Shaker Lemon Explosion

Lancome

En innovativ vårdande läppolja med färgpigment.
195 kr
Lemon Explosion

Omtaler

Linn | 04-03-2018
Likte applikatoren først, men ble fort lei. Følte at jeg måtte ta på hele tiden i løpet av dagen, og ble nesten sår på leppene. Varer dårlig, men gir mye fuktighet når du tar på. Masse fine farger, men kommer nok ikke til å kjøpe denne igjen.
Ane | 25-02-2018
Liker fargen skikkelig godt, men foretrekker leppeprodukter som varer lengre på leppene. Føles nesten tørrere ut etter en hel dags bruk... Kjempesøt innpakning, men kanskje ikke den mest praktiske.
Tonje | 16-02-2017
Akkurat passe "glossy". Den tørker ikke ut leppene, og fargen sitter bra

Mer Informasjon

En innovativ vårdande läppolja med färgpigment. Juicy Shaker har en shake it-applicering, en överraskande tvåfasad formulering som både innehåller färg och läppvårdande oljor samt en unik och mjuk ”cushion”-applikator som ger ett överraskande makeupresultat. Läppoljan ger sammetsmjuk lyster i en mjuk konsistens som varken känns kladdig eller klibbig. Innehåller persika-fröolja, mandelolja, tranbärsolja, fantastiska antioxidanter och höga halter av Omega 3 och 6. Kommer nu i tre limiterade vårfärger.
Farge:Rosa
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331