Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Juicy Shaker Lemon Explosion
Juicy Shaker Lemon Explosion

Juicy Shaker Lemon Explosion

Lancome

195 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ann-Carin | 01-09-2018
Veldig fin farge, med et naturlig resultat. Den føles god på leppene og gir akkurat det lille ekstra shinet man ønsker. Liker også applikatoren veldig godt. det eneste som trekker ned er at leppene fort føles tørre igjen.
Linn | 04-03-2018
Likte applikatoren først, men ble fort lei. Følte at jeg måtte ta på hele tiden i løpet av dagen, og ble nesten sår på leppene. Varer dårlig, men gir mye fuktighet når du tar på. Masse fine farger, men kommer nok ikke til å kjøpe denne igjen.
Ane | 25-02-2018
Liker fargen skikkelig godt, men foretrekker leppeprodukter som varer lengre på leppene. Føles nesten tørrere ut etter en hel dags bruk... Kjempesøt innpakning, men kanskje ikke den mest praktiske.

Mer Informasjon

Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331