Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Visionnaire Crescendo Bi-phased Exfoliator 30 ml
Kampanje 20%

Visionnaire Crescendo Bi-phased Exfoliator 30 ml

Lancome

Visionnaire Crescendo er en peelingkur som man lar virke gjennom natten. Dette er en kur på 28 dager som vil revolusjonere din hud.
540 kr675 kr

Omtaler

Miss C | 27-04-2017
Nå har jeg brukt dette produktet i en uke så langt, og wow for en effekt den har allerede! Sminke har aldri lagt seg fint på huden min før nå. Hvis man skal investere i ett Beautyprodukt, så er denne verdt hver eneste krone!

Mer Informasjon

Visionnaire Crescendo er en peelingkur som man lar virke gjennom natten. Dette er en kur på 28 dager som vil revolusjonere din hud. Beholderen har to ender der hver ende tilsvarer ett trinn av kuren. Del 1 anvendes de første 14 dager for å gi huden en lett eksfoliering. Del 2 anvendes de siste 14 dagene og fokuserer på maksimal fornyelse. Denne intensive kuren har positiv effekt på rynker, fine linjer, hudtekstur samt pigmentflekker. Det er viktig å benytte en dagkrem med SPF, f.eks. Visionnaire dagkrem SPF 20, når du bruker Visionnaire Crescendo.
Volum:30 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331