Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Rose Milk Face Mist 100 ml
Rose Milk Face Mist 100 ml
Rose Milk Face Mist 100 ml

Rose Milk Face Mist 100 ml

Lancôme

Like fuktighetsgivende som en krem, like lett som en mist.
350 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Rose Milk Face Mist
p94002327
v94002328
Lancôme
NOK
350

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Like fuktighetsgivende som en krem, like lett som en mist. Lancôme Rose Milk Face Mist er et banebrytende fuktprodukt som forvandles fra en melkeemulsjon til en vektløs og herlig sky, som umiddelbart tilfører tørr, stresset og sliten hud fuktighet. Denne delikate og luksuriøse melkeaktige lotionen inneholder hyaluronsyre, rosevann, acaciahonning og søtmandelolje,og fyller huden med fuktighet og etterlater den behagelig, myk og strålende.
Slik bruker du denne ansiktsmisten med rose: Rist og klargjør pumpen på ansiktsmisten før hver bruk. Trykk 20 cm unna ansiktet. Huden vil absorbere produktet og det er ikke nødvendig å smøre det inn. Bruk ansiktsmisten gjennom dagen, alene, under eller over makeup for å friske opp huden.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331